AdWords-koulutukset

Kaipaisitko lisäoppia AdWordsin tekemiseen kädestä pitäen? AdWords-koulutuksesta saat käytännönläheiset neuvot kampanjoiden rakentamiseen ja muokkaamiseen. Valitse alla olevista yrityksellesi sopiva koulutus, maksa se ja ota yhteyttä, niin sovitaan aikatauluista. Koulutukset sisältävät Hakusanamainonnan ABC e-kirjan.

Tämän koulutuksen avulla saat AdWordsista yleiskatsauksen. Käyn läpi AdWordsin toiminnan perusasiat, hakukäyttäytymisen sekä mietimme yhdessä, millaisia tavoitteita AdWords-mainonnalle voisi asettaa.

AdWordsissa alkuunAdWordsissa alkuun-paketti auttaa konkreettisesti hakusamainonnan aloittamisessa. Mietimme yhdessä läpi yrityksesi teemoja ja johdamme näistä mainosryhmiä sekä avainsanoja. Suunnittelemme budjetin ja avaamme tilin.

AdWords-kampanjoiden muokkausKampanjamuokkaus auttaa, jos olet hetken pyörittänyt kampanjoita mutta hiukan eksyksissä sen suhteen, miten niitä olisi parasta optimoida. Käymme yhdessä läpi AdWords-tilisi ja teemme parannustoimenpiteitä.

AdWords-yleisöluentoAdWords-yleisöluento sopii esimerkiksi oppilaitoksille tai messuille. Luento sisältää 30-45min mittaisen luento-osuuden sekä 15min kysymys- ja vastausosion. Aihe räätälöidään kohdeyleisön perusteella.

HUOM! Hinnat ilman arvonlisäveroa. Koulutushinnat pääkaupunkiseudulle, muualle Suomeen +200€. Koulutukset on mahdollista maksaa myös laskulla, tällöin laskutuslisä 50€/tuote. Maksettuasi ota yhteyttä saskia piste salomaa ät gmail piste com. Ota yhteyttä myös mikäli näistä koulutuksista mikään ei ole sopiva, niin räätälöidään paketti yhdessä!