Opi hakusanamainonta tunnissa

Haluaisitko asiakkaita riskittömästi Suomen suosituimmasta hakukoneesta jopa tunnissa rahat takaisin -takuulla?

Hakusanamainonnan ABC -kirja paljastaa ainoana ne vinkit, joilla saat hakukonemainoksesi näkyviin jopa tunnissa ja säästät selvää rahaa. Jos et onnistu, saat kirjan hinnan takaisin 14 päivän sisään ilmoittaessasi! Kirja on siis riskitön ostos. Kirjan kirjoittaja Saskia Salomaa on pitkän linjan sertifioitu AdWords-ammattilainen ja on ollut tänä keväänä puhumassa parempien hakusanamainonnan kampanjoiden tekemisestä täysille saleille sekä ICTexpossa sekä Suomen markkinointiliiton aamuseminaarissa.

Näin Kirjavinkit-blogin päätoimittaja Mikko Saari arvioi kirjaa:

Kirjan luettuaan joko osaa tehdä AdWords-mainontaa tai sitten tietää, ettei asiaa kannata edes opetella. Jos päätyy jälkimmäiseen vaihtoehtoon, kirja antaa hyviä ohjeita myös AdWords-mainontaa tekevän toimiston valintaan. Kirjan lukenut ei sorru ensimmäiseen puhelinmyyjään, vaan osaa valita itselleen sopivan yhteistyökumppanin mainontaa tekemään.

Kirja sopii paitsi yrittäjille, niin myös bloggaajille, digimarkkinointialan ammattilaisille sekä kenelle tahansa, joka haluaa päivittää ammattitaitoaan. Voit tietyissä ammateissa vähentää kirjan ostokulut verotuksessa. Osta kirja helposti maksamalla verkkopankkimaksulla tai luottokortilla!

Hakusanamainonnan ABC -kirjan ensimmäinen painos myytiin loppuun kuukaudessa! Lisäksi tähän mennessä vain 1 ihminen on pyytänyt rahansa takaisin. Saat vinkit, joita et muualta löydä, nyt vain hintaan 49€ (sis. alv.). Hintaan kuuluu myös display-opas, jonka avulla pystyt tekemään bannerimainontaa AdWords-mainosverkostossa helposti.

Verkkopankkimaksu

Luottokorttimaksupainike

Tilastokeskuksen tutkimuksen mukaan internet on muuttunut tiedonhaun ykköskohteeksi, ja sen tarjoamista hakupalveluista Suomessa käytetään erityisesti Googlea. Yrittäjille tarjotaan erityisesti puhelimitse kaiken maailman mainontapalveluja. On luettelo- ja karttapalveluja, ja välillä pelotellaan, että yrityksen löydettävyys netistä katoaa, jos juuri tietyn yrityksen palveluja ei osteta. Bullshit. AdWords-mainontaa on helppo lähteä tekemään itse ja Hakusanamainonnan ABC toimii selkeänä matkaoppaana sen saloihin. 

Hakusanamainonnan ABC auttaa tekemään tuloksekasta hakusanamainontaa

Kirja sopii niin hakusanamainonnan parissa vasta aloitteleville kuin hakusanamainontaa jo tehneillekin. Kun ostat e-kirjan nyt, saat mukana myös oppaan bannerimainoksilla kampanjointiin Googlen AdWords -alustan kautta (arvo 29€). Voit siis hyödyntää AdWords-mainonnanhallintajärjestelmää helposti myös bannerimainontaan!

Miksi olen tästä itse niin innoissani? Koska…

• Asiakkaani ei ollut tehnyt hakusanamainontaa lainkaan. Rakensin heille aluksi kampanjan yhden tuotteen ympärille ja seurasimme kampajan tuottoja tarkasti. Kahden viikon päästä he halusivat laajentaa kampanjaa kattamaan yrityksen kaikki tuotteet!

Olen oppinut tämän ja muiden asiakkaiden kanssa kampanjoita rakentaessani paljon hyödyllisiä vinkkejä, ja haluan jakaa ne kanssasi Hakusanamainonnan ABC -kirjan sekä Display-oppaan muodossa!

Jos kirja ei auta, saat rahasi takaisin. Se on lupaus joka pitää.

Jos kirja ei auta, saat rahasi takaisin. Se on lupaus joka pitää.

Kuka sitten olen puhumaan tästä? Nimeni on Saskia Salomaa ja olen Google-sertifioitu ammattilainen. Olen tehnyt hakusanamainontaa 7 vuoden ajan ja työskennellyt johtavien suomalaisten brändien kanssa mm. matkailu- ja teleliikennealalla. Toisaalta olen auttanut menestyksekkäästi myös esimerkiksi sisustussuunnittelijoita, putkimiehiä, kukkakauppiaita ja tilitoimistoja.

 Miten kirja auttaa säästämään markkinointieurojasi?

• Käytät kuukaudessa hakusanamainonnan median maksamiseen useita satoja tai jopa tuhansia euroja, mutta tiedätkö, että saatko rahallesi oikeasti vastinetta?

• Löydät AdWordsin hyödyllisimmät ominaisuudet ilman, että joudut kahlaamaan järjestelmän kaikkia asetuksia läpi.

• Hakusanamainonnan ABC -kirja voi tuoda hintansa takaisin jo yhdessä viikossa alentuneiden mediakustannusten muodossa! (*riippuu hakusanamainonnan budjeteista)

Esimerkki: Luet kirjan ja saat niiden oppien myötä 250€ halvemmalla mediabudjetilla saman määrän kauppaa mitä aiemmin. Lisäksi käytät työaikasi tehokkaammin ja säästät työtunteja 3h kuukaudessa. Vuodessa olet säästänyt 3000€ edestä yrityksesi markkinointibudjettia ja lähes viikon verran työaikaasi! Aika hyvä säästö 49€ investoinnilla…

lauri_sipila_lainaus

“Olemme ulkoistaneet hakusanamarkkinoinnin, miksi minun pitäisi käyttää tähän aikaa?”

Kirja tarjoaa myös hyviä vinkkejä siihen, miten ostaa AdWords-markkinointi palveluntarjoajalta kustannustehokkaasti!

Koska uskon itse siihen, että kirja auttaa sinua tekemään parempaa hakusanamainontaa, tarjoan sille TÄYDEN 14 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN -TAKUUN! Jos et saa kirjan oppien avulla rakennettua kampanjoita tunnissa, ilmoita se minulle kahden viikon sisään ostosta ja rahat palautuvat takaisin tilillesi.* Ilman kysymyksiä. (*Saat rahat takaisin -takuun ostaessasi kirjan vain e-kirjaversiona ja tämän sivun kautta. Takuu ei siis koske muita myyntikanavia tai formaatteja.)

Säästä satoja tai tuhansia euroja vain 49€ investoinnilla! Ostaminen on riskitöntä, sillä palautan rahat jos et saa kampanjoita ohjeillani pyörimään tunnissa. Valitse siis verkkopankki- tai luottokorttimaksu oheisista painikkeista ja osta heti!

Verkkopankkimaksu

Luottokorttimaksupainike

Tuloksekkaita mainontahetkiä toivottaen

Saskia Salomaa

Ps. Toimi heti, etkä hukkaa enää euroakaan huonosti toimivaan hakusanamainontaan!

Pps. Mikäli epäröit ostossa tai sinulle jäi kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@mandarinfishpublishing.fi ja vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

Ppps. Tavoitteenani on auttaa tuhatta suomalaista yritystä tekemään parempaa markkinointia. Lähde siis mukaan menestyjien matkaan!

Rekisteriseloste

 

Posted in Uncategorized