Hakusanamainonnan ABC Kirjamessujen ajan -50%!

Tartu nyt Hakusanamainonnan ABC -kirjan tarjoukseen vain Kirjamessujen ystäville! Saat e-kirjan puoleen hintaan sekä display-oppaan kaupan päälle. Tätä tarjousta et saa mistään muualta! Koko paketin hinta on siis vain 24,50€ (norm. 49€). Tietyissä ammateissa voit myös vähentää kirjan hinnan verotuksessa.

Olen Saskia Salomaa, pitkän linjan AdWords-ammattilainen. Olen koonnut kirjaan kaikki ne vinkit, joita olen oppinut urani aikana toteutettuani mm. Finnairille ja Soneralle hakusamanainonnan kampanjoita. Haluan että vältät ne sudenkuopat joissa olen itse kompastellut. Tarjoan siksi paitsi päivitetyt AdWords-opit, niin myös kerron miten hakusanamainontaa kannattaa ostaa palveluna, jos et halua tehdä kaikkea itse.

Pelottaako ostaminen, koska et tunne minua? Tarjoan kirjalle  TÄYDEN 14 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN -TAKUUN! Jos et saa kirjan oppien avulla rakennettua kampanjoita tunnissa, ilmoita se minulle kahden viikon sisään ostosta ja palautan rahat sinulle takaisin.* Ilman kysymyksiä. (*koskee vain tätä myyntikanavaa ja e-kirjaa)

Osta e-kirjapaketti verkkopankkimaksulla puoleen hintaan klikkaamalla tätä linkkiä!

Osta e-kirjapaketti luottokorttimaksulla puoleen hintaan klikkaamalla tätä linkkiä!

Hakusanamainonnan ABC auttaa tekemään tuloksekasta hakusanamainontaa

lauri_sipila_lainaus

Ps. Toimi heti, etkä hukkaa enää euroakaan huonosti toimivaan hakusanamainontaan!

Pps. Mikäli epäröit ostossa tai sinulle jäi kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@mandarinfishpublishing.fi ja vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

Ppps. Tavoitteenani on auttaa tuhatta suomalaista yritystä tekemään parempaa markkinointia. Lähde siis mukaan menestyjien matkaan!

Rekisteriseloste

 

Posted in Uncategorized