Haluatko mainoksesi näkyviin Googleen tunnissa?

Haluaisitko saada mainoksesi näkymään Googlessa tunnissa samoilla opeilla, joilla olen rakentanut menestyskampanjoita esimerkiksi Suomen suurimmille matkailualan yrityksille tai teleoperaattoreille?

Tilaa Hakusanamainonnan ABC

Tilaa nyt Hakusanmainonnan ABC ja saat opit kampanjoiden pystyttämiseen tunnissa alkaen 29,90€! Kilpailijasi ovat sen jo lukeneet, sillä 1. painos myytiin loppuun kuukaudessa!

Hakusanamainonta haltuun

Ostaminen on täysin riskitöntä. Jos kirja ei auta sinua, saat sen hinnan takaisin.

Mitä itse teet, kun etsit tietoa jostain asiasta tai haluat ostaa jotain? Anna kun arvaan. Avaat Googlen. Niin tekevät asiakkaasikin. Google-mainonta on kustannustehokas tapa tavoittaa juuri sinun liiketoimintasi kannalta oikeat asiakkaat, kunhan teet sen oikein.

Löydät kirjasta samat keinot, joiden avulla kasvatin esimerkiksi teleoperaattorin liittymäkauppaa 30%! Kirjan opeilla rakennat tuloksekkaat kampanjat jopa tunnissa ja säästät selvää rahaa. Kirja sopii paitsi yrittäjille, niin myös bloggaajille, digimarkkinointialan ammattilaisille sekä kenelle tahansa, joka haluaa päivittää ammattitaitoaan. Paperisen kirjan voit tilata hintaan 49€ ja e-kirjan 29,90€. 

Hakusanamainonnan ABC -kirjaa onkin kommentoitu seuraavasti:

“Tällaista on odotettu!”
“Kiitos, todella käytännönläheisiä vinkkejä.”
“Kokeilin kampanjanrakennusta heti ja sehän toimi. En olisi ikinä uskonut, että osaisin itse, mutta ohjeesi olivat helppoja noudattaa.”

Miten kirja auttaa säästämään markkinointieurojasi?

• Rakenna Googlessa näkyviä mainoskampanjoita ilman, että joudut kahlaamaan järjestelmän kaikkia asetuksia läpi.

• Hakusanamainonnan ABC -kirja voi tuoda hintansa takaisin jo yhdessä viikossa kasvaneen liidimäärän tai kaupan muodossa! (*riippuu hakusanamainonnan budjeteista)

• Pystyt myös käyttämään työaikasi tehokkaammin, kun tiedät mitä teet, ja sinulle jää enemmän asioita muiden töiden hoitamiseen. Vältyt myös ahdistukselta joka syntyy siitä, että sinun pitäisi ymmärtää hakusanamainontaa, mutta et tajua, mistä on kyse.

• Google-mainonnan tekemistä on haastavaa opiskella. Yksi vinkki löytyy blogista, toinen keskustelupalstalta. Tämä kirja kokoaa kaikki tärkeimmät ominaisuudet yksien kansien sisään!

Kirjan hinnalla voit säästää satoja tai tuhansia euroja! Palautan rahat, jos et saa kampanjoita ohjeillani pyörimään tunnissa. Ostaminen on riskitöntä, sillä kauppa tapahtuu suomalaisen maksunvälittäjä Holvin kautta. 

Esimerkki: Luet kirjan ja saat niiden oppien myötä 250€ halvemmalla mediabudjetilla saman määrän kauppaa mitä aiemmin. Lisäksi käytät työaikasi tehokkaammin ja säästät työtunteja 3h kuukaudessa. Vuodessa olet säästänyt 3000€ edestä yrityksesi markkinointibudjettia ja lähes viikon verran työaikaasi! Aika hyvä säästö parin kympin investoinnilla…

Osta hakusanamainontakirja

Kuka minä olen puhumaan tästä aiheesta?

Jos kirja ei auta, saat rahasi takaisin. Se on lupaus joka pitää.

Olen Google-sertifioitu asiantuntija.

Olen Saskia Salomaa, Google-sertifioitu hakusanamainonnan tekijä ja kouluttaja. Olen työskennellyt johtavien suomalaisten brändien kanssa mm. matkailu- ja teleliikennealalla sekä ollut puhumassa täysille saleille esimerkiksi ICTexpossa sekä Suomen markkinointiliiton tilaisuuksissa. Älä kuitenkaan säikähdä tätä! Olen auttanut menestyksekkäästi myös sisustussuunnittelijoita, kosmetologeja, kukkakauppiaita ja tilitoimistoja. Ymmärrän sen hyvin, että mitä vähemmän markkinointieuroja on, sitä tärkeämpää ne on kohdentaa oikein.

“Olemme ulkoistaneet Google-markkinoinnin, miksi minun pitäisi käyttää tähän aikaa?”

Kirja tarjoaa myös hyviä vinkkejä siihen, miten ostaa Google-markkinointi palveluntarjoajalta kustannustehokkaasti!

lauri_sipila_lainaus

Koska uskon itse siihen, että kirja auttaa sinua tekemään parempaa hakusanamainontaa, tarjoan sille TÄYDEN 14 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN -TAKUUN! Jos et saa kirjan oppien avulla rakennettua kampanjoita tunnissa, ilmoita se minulle kahden viikon sisään ostosta ja palautan kirjan hinnan sinulle takaisin.* Ilman kysymyksiä.

Hakusanamainonnan ABC alkaen 29,90€

Tuloksekkaita Google-mainontahetkiä toivottaen

Saskia Salomaa

Ps. Toimi heti, etkä hukkaa enää euroakaan huonosti toimivaan hakusanamainontaan!

Pps. Mikäli epäröit ostossa tai sinulle jäi kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@mandarinfishpublishing.fi ja vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

Ppps. Tavoitteenani on auttaa tuhatta suomalaista yritystä tekemään parempaa markkinointia. Lähde siis mukaan menestyjien matkaan!

Rekisteriseloste