Hallitse hakukone!

Haluaisitko asiakkaita riskittömästi Suomen suosituimmasta hakukoneesta jopa tunnissa rahat takaisin -takuulla?

Hakusanamainonnan ABC auttaa tekemään tuloksekasta hakusanamainontaaHakusanamainonnan ABC -kirja paljastaa ainoana ne vinkit, joilla saat hakukonemainoksesi näkyviin jopa tunnissa ja säästät selvää rahaa. Jos et onnistu, saat kirjan hinnan takaisin 14 päivän sisään ilmoittaessasi! Kirja on siis riskitön ostos. Kirjan kirjoittaja Saskia Salomaa on pitkän linjan sertifioitu AdWords-ammattilainen ja on ollut tänä keväänä luennoimassa parempien hakusanamainonnan kampanjoiden puolesta täysille saleille sekä ICTexpossa sekä Suomen markkinointiliiton aamuseminaarissa.

Näin Kirjavinkit-blogin päätoimittaja Mikko Saari arvioi kirjaa:

Kirjan luettuaan joko osaa tehdä AdWords-mainontaa tai sitten tietää, ettei asiaa kannata edes opetella. Jos päätyy jälkimmäiseen vaihtoehtoon, kirja antaa hyviä ohjeita myös AdWords-mainontaa tekevän toimiston valintaan. Kirjan lukenut ei sorru ensimmäiseen puhelinmyyjään, vaan osaa valita itselleen sopivan yhteistyökumppanin mainontaa tekemään.

Kirja sopii paitsi yrittäjille, niin myös bloggaajille, digimarkkinointialan ammattilaisille sekä kenelle tahansa, joka haluaa päivittää ammattitaitoaan. Voit tietyissä ammateissa vähentää kirjan ostokulut verotuksessa.

Hakusanamainonnan ABC -kirjan ensimmäinen painos myytiin loppuun kuukaudessa! 
Hakukonemainonnan parhaat kirjat

Tilastokeskuksen tutkimuksen mukaan internet on muuttunut tiedonhaun ykköskohteeksi, ja sen tarjoamista hakupalveluista Suomessa käytetään erityisesti Googlea. Yrittäjille tarjotaan erityisesti puhelimitse kaiken maailman mainontapalveluja. On luettelo- ja karttapalveluja, ja välillä pelotellaan, että yrityksen löydettävyys netistä katoaa, jos juuri tietyn yrityksen palveluja ei osteta. Bullshit. AdWords-mainontaa on helppo lähteä tekemään itse ja Hakusanamainonnan ABC toimii selkeänä matkaoppaana sen saloihin. 

Hakusanamainonnan ABC auttaa tekemään tuloksekasta hakusanamainontaa

Kirja sopii niin hakusanamainonnan parissa vasta aloitteleville kuin hakusanamainontaa jo tehneillekin.

Miksi olen tästä itse niin innoissani? Koska…

• Asiakkaani ei ollut tehnyt hakusanamainontaa lainkaan. Rakensin heille aluksi kampanjan yhden tuotteen ympärille ja seurasimme kampajan tuottoja tarkasti. Kahden viikon päästä he halusivat laajentaa kampanjaa kattamaan yrityksen kaikki tuotteet!

Olen oppinut tämän ja muiden asiakkaiden kanssa kampanjoita rakentaessani paljon hyödyllisiä vinkkejä, ja haluan jakaa ne kanssasi Hakusanamainonnan ABC -kirjan muodossa!

Saskia Salomaa

Miten kirja auttaa säästämään markkinointieurojasi?

• Käytät kuukaudessa hakusanamainonnan median maksamiseen useita satoja tai jopa tuhansia euroja, mutta tiedätkö, että saatko rahallesi oikeasti vastinetta?

• Löydät AdWordsin hyödyllisimmät ominaisuudet ilman, että joudut kahlaamaan järjestelmän kaikkia asetuksia läpi.

• Hakusanamainonnan ABC -kirja voi tuoda hintansa takaisin jo yhdessä viikossa alentuneiden mediakustannusten muodossa! (*riippuu hakusanamainonnan budjeteista)

Esimerkki: Luet kirjan ja saat niiden oppien myötä 250€ halvemmalla mediabudjetilla saman määrän kauppaa mitä aiemmin. Lisäksi käytät työaikasi tehokkaammin ja säästät työtunteja 3h kuukaudessa. Vuodessa olet säästänyt 3000€ edestä yrityksesi markkinointibudjettia ja lähes viikon verran työaikaasi! Aika hyvä säästö alle viidenkympin investoinnilla…

lauri_sipila_lainaus

“Olemme ulkoistaneet hakusanamarkkinoinnin, miksi minun pitäisi käyttää tähän aikaa?”

Kirja tarjoaa myös hyviä vinkkejä siihen, miten ostaa AdWords-markkinointi palveluntarjoajalta kustannustehokkaasti!

Koska uskon itse siihen, että kirja auttaa sinua tekemään parempaa hakusanamainontaa, tarjoan sille TÄYDEN 14 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN -TAKUUN! Jos et saa kirjan oppien avulla rakennettua kampanjoita tunnissa, ilmoita se minulle kahden viikon sisään ostosta ja rahat palautuvat takaisin tilillesi.* Ilman kysymyksiä.

Hakukonemainonnan parhaat kirjat

Tuloksekkaita mainontahetkiä toivottaen

Saskia Salomaa

Ps. Toimi heti, etkä hukkaa enää euroakaan huonosti toimivaan hakusanamainontaan!

Pps. Mikäli epäröit ostossa tai sinulle jäi kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@mandarinfishpublishing.fi ja vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

Ppps. Tavoitteenani on auttaa tuhatta suomalaista yritystä tekemään parempaa markkinointia. Lähde siis mukaan menestyjien matkaan!

Rekisteriseloste